top of page

VOOR OUDERS

foto3.jpeg

VOOR OUDERS

Hoera! De gebruiksaanwijzing van jouw kind

Ken je ze, die momenten waarop je wenst dat je de gebruiksaanwijzing van je kind zou hebben? Gewoon, omdat je dat diepe verlangen hebt om precies te weten wie hij* is. Om exact te weten wat hij nodig heeft om helemaal te floreren? Zodat je de best mogelijke ouder voor hem bent? En hem zo te faciliteren om alles uit zijn leven te halen? Herken je dat?

 

Denk je eens in, hoe waardevol zou het zijn om al in de vroegste jaren van het leven van je kind inzicht te hebben in wie hij in wezen is. Wat hij op de wereld komt doen. Wat hij bij te dragen heeft. Wat voor verschil zou dat wel niet voor jullie maken?

 

Lijkt dat een utopie? Niets is minder waar. Er is een mogelijkheid om te weten wie je kind nu werkelijk is en om zijn gebruiksaanwijzing in handen te krijgen.

"Jarenlang empirisch onderzoek
de waarde
van het weten van
de Zijnsintentie van je kind."

Unieke bijdrage

Want, ieder mens heeft iets unieks bij te dragen, aan zichzelf en aan een specifieke groep anderen. Dat is je Zijnsintentie. Dat is wie je bent, vanaf het allereerste moment van je leven.
In de eerste 10 jaar van je leven zie, hoor en ervaar je dingen die je voorbereiden om later volledig vanuit je Zijnsintentie bij te dragen. De omgeving waarin je geboren wordt zegt iets over aan welke specifieke groep anderen je je bijdrage te doen hebt. Je doet al ervaring op in het leveren van die bijdrage door wat en waarmee je speelt. Het is de levensschool die je doorloopt, met een precies op jouw Zijnsintentie afgestemd vakkenpakket.

“Toen ik hoorde dat haar Zijnsintentie Samen is, viel alles op z’n plek. Dat ze altijd alles samen wil doen, dat ze altijd meerdere exemplaren van een bepaalde soort pop wil, dat ze altijd een schaaltje met verschillende soorten fruit wil in plaats van alleen die appel, mijn irritatie dat ze er weer iemand anders bij mee wil hebben. Ik kan dat nu plaatsen. Ik ga echt anders met haar om. We hebben veel meer lol met elkaar.”

Zijnsintentie
 

Ieder mens heeft een Zijnsintentie. Jij dus ook. Je kind dus ook.

 

Ken je kind
Wil jij de Zijnsintentie van je kind ook weten? Wil je zijn gebruiksaanwijzing binnen handbereik hebben? Zodat je hem kunt faciliteren om helemaal zichzelf te zijn? Vraag dan nu de gratis infosheet aan en zet de eerste stap naar een stralende toekomst!

* Vanwege de leesbaarheid gebruik ik hij/hem/zijn, lees daar alsjeblieft in lijn met jouw gender voorkeur: hij/hem/zijn/zij/haar/haar/die/hen/hun.

VOOR TIPS EN INFORMATIE =>

  • Instagram
bottom of page